Dizajn

Priča o dizajnu

Istančan ukus je ono što karakteriše većinu ljubitelja bilijara. Mnogi su dugo bili u potrazi za bilijarskim stolovima modernog dizajna, koji bi se uklapali u koncept savremenih enterijera. 1997. godine za sve strastvene igrače sa stilom, Saluc dizajnerski tim je osmislio revolucionarni novi koncept stola: trpezarijski i bilijarski sto u jednom, sa elegantnim modernim dizajnom, koji se znatno razlikuje od klasičnog neatraktivnog teškog drvenog stola. Saluc je došao do rešenja za trpezarijski / bilijarski sto koji bi se dopao i supruzi okorelog igrača. Fusiontable je rezultat posmatranja trendova, razmene ideja, tehnološkog razvoja i testiranja prototipa tokom nekoliko meseci, u saradnji sa proizvođačima tradicionalnih stolova.

Čitav tim belgijskih dizajnera i inženjera Saluc brenda odlučili su da ovaj san pretvore u stvarnost, sa pristupačnom cenom. Njihova vizija bila je dizajniranje jednog stola koji će igrati ulogu trpezarijskog i stola za bilijar, sa idealnim propocijama horizontalnosti, tačnošću, elegancijom i vitkošću. U isto vreme su predstavili nekoliko tehnoloških inovacija, kojima su rešili bitne detalje: eliminisali su peti nogar ispod centralnog dela stola, kao i mehanizam za vraćanje kugli smešten ispod površine stola. Odustali su od prirodnog kamena, uklonili su džepove i sve drugo što nije bilo “moderno”, kako bi uspeli da stvore sofisticiran bezvremeni dizajn. Razvojem Easy Lift sistema, rešili su očigledni problem visine stola, koji može služiti, kako za obedovanje, tako i za igranje bilijara, u zavisnosti od potreba vlasnika. Upotrebom čistih linija i novih materijala kao što je metal, ali i onih toplijih poput drveta i kamena, Fusion sto za bilijar je dobio moderan i luksuzan, ali u isto vreme jednostavan i prizeman izgled, koji je dopadljiv svima.

Kada je ovaj revolucionarni trpezarijski/bilijarski sto po prvi put predstavljen u prodavnicama širom sveta, mnogi kupci su želeli da naruče dodatni nameštaj za kompletiranje svojih trpezarija, pa je tako rođena Fusiontables kolekcija. Stolice, barske stolice, klupe, rasveta i komode sada su deo Fusiontables asortimana, kako bi kupci mogli da podare sasvim novu dimenziju svom trpezarijskom prostoru.

 

 

Kontakt

Instagram feed

Pratite nas: @fusiontables