Iskustva

 • Lepo dizajnirani sto

  Lepo dizajnirani sto

  Zadovoljni smo svime što nam Fusiontable nudi, kako za bilijar, tako i za obedovanje. Kupili smo sto 2009.godine i nikada nismo imali problema sa njim, tako da ga rado preporučujemo svim ljudima koji žele dobar kvalitet. Sto se lako koristi na dnevnom nivou, kada se brzo prebacujete sa zabave na večeru, kada gosti stignu. Fusiontable je čvrst i stabilan i kada se na njemu igra bilijar i kada se večera.

  Jacob K. Hørsholm (Danska)
 • Srećan Uskrs

  Srećan Uskrs

  Fusiontable je stigao malo pre podneva prošle srede i sklopili smo ga istog dana. Pakovanje stola je odlično i svi strahovi koje sam imao po pitanju kvaliteta su nestali. Sjajan je kao komplet i dolazi sa uputstvima, zbog kojih je sastavljanje pravo zadovoljstvo. Zadovoljni smo i stolom i klupom. Nerđajući čelik, beli sjaj i plava čoja su sjajna kombinacija!

  Steven P. (Ujedinjeno Kraljevstvo)
 • Jedno lepo iznenađenje

  Jedno lepo iznenađenje

  Sasvim slučajno smo videli ovaj sto na sajmu u Parizu, pa smo kupili njega i komodu. Jako smo zadovoljni kvalitetom i dizajnom proizvoda. Ovaj model je jako dobar i kao bilijarski sto i kao trpezarijski sto, dok je komoda savršena za odlaganje poslužavnika i sličnih stvari. Sjajna komunikacija, sjajni dobavljači i veoma lako sklapanje.

  Philippe P. Paris (Francuska)
 • Predivni dizajn i prava snaga

  Predivni dizajn i prava snaga

  Moja supruga i ja smo bili u potrazi za stolom koji bi bio malo više od “običnog” stola, jer zapravo nemamo goste dovoljno često da bismo morali da imamo ogromni trpezarijski sto. Naišli smo na Fusiontable koji nam je ponudio bilijar, a mogli smo sami da odaberemo boju i dizajn kako bi se savršeno uklopio sa našim prostorom. Dobili smo pravi sto, zbog kog mnogo češće imamo goste! Drveni elementi stola su izuzetno prijatni na dodir, takođe!

  Benjamin B (Izrael)
 • Najbolji sto koji sam ikada kupio

  Najbolji sto koji sam ikada kupio

  Upoznali smo Tijerija Hojoa na Ideal Home sajmu pre četiri godine. Na Fusion sto sam gledao kao na investiciju, a kada to kažem, mislim na investiciju vremena. Imamo veliki trpezarijski prostor otvorenog tipa, a ovaj sto je postao centralni deo našeg doma. Kao funkcionalni trpezarijski sto, jednostavno je neverovatan. Bez ikakvih problema nudi dovoljno mesta za deset odraslih osoba, a mi često organizujemo zabave. Kvalitet je neverovatan. Od prve instalacije, nismo imali ni jedan problem. Bilijarski deo ovog stola je fantastičan. Ovo je profesionalni sto koji je težak preko 250 kilograma, a njegov pravi kvalitet lako primetite kada odigrate jednu partiju. Svi neophodni aksesoari dolaze uz njega, što je zaista neverovatan standard. Čak i kada bih morao da redizajniram trpezariju, prva stvar koja bi bila deo novog dizajna je Fusion sto. Hvala vam za neverovatne usluge! Sve preporuke.

  Gareth S. (Ujedinjeno Kraljevstvo)
 • Besprekorne usluge

  Besprekorne usluge

  Želeo bih da čestitam kompaniji Fusiontables, a posebno Tijeriju Hojou, na odličnim uslugama posle kupovine koje sam dobio, i to ne skoro, već tokom dugog niza godina mog posedovanja Fusion stola. Besprekorno! Svaka čast, Tijeri!

  Ian G. (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Kontakt

Instagram feed

Pratite nas: @fusiontables