Kvalitet

Kvalitet

Najkvalitetnije komponente

Fusion stolovi se proizvode upotrebom najboljih i modernih dizajnerskih materijala, kao i temeljno i strogo odabranog drveta koje dolazi od vrhunskih dobavljača. Stolovi se prave u fabrici u Belgiji, gde se čelik, drvo, MDF, lak i firnajz pretvaraju u zadovoljstvo.

Precizna proizvodnja

Upotrebom najmodernijih CNC mašina, Fusion stolovi se proizvode sa neverovatnom preciznošću. Njihovi drveni delovi su CNC sečeni i finiširani višeslojnim lakom rukama strastvenih umetnika i majstora zanata.

Sistem ravnih džepova

Kako bi sve komponente bilijarskog stola ostale neprimetne u Fusiontable profilu debljine 12 cm, razvijen je genijalni i jedinstveni sistem džepova. Ovaj sistem sastoji se od snažne high-tech elastične najlonske mreže, koja može držati sve kugle u džepu tokom igre, a vraća se u svoj originalni ravni položaj kada su one izvađene. Metalik klizni sistem nalazi se na njenom vrhu, kako bi se kugle držale u džepovima onda kada je igra završena, bez bojazni od oštećenja. To takođe znači da vaš trpezarijski sto u sebi krije sve neophodne aksesoare za partiju bilijara, koje neće otkriti nikome, ako vi to ne poželite.

K66 ivice

Fusion stolovi imaju specijalni sistem ivica, opremljen K66 modelom, koji je u svetu poznat po tome što nudi najbolji povrat kugle za bilijar, sa visokom preciznošću tokom igre.

Čoja - Simonis tkanina

Fusion stolovi dolaze sa standardnim pre-instaliranim tkaninama od češljane vune, koje garantuju optimalnu brzinu, lako kotrljanje, lako održavanje i dugotrajnost.

Sa prodajom u preko 50 zemlja, Iwan Simonis tkanina je zaista univerzalni izbor za sve vidove ovog sporta. Svoju reputaciju je zaradila kako među profesionalcima, tako i među amaterima, dok je takođe prvi i glavni izbor za više svetski poznatih turnira.

Simonis je The Cloth of Champions® (tkanina šampiona) i možete koristiti njenu funkcionalnu superiornost kako biste dodatno poboljšali užitak u igri, jer vam ona daje priliku da vam svaka partija bude još bolja.

Rigidni koncept rama – Space-Frame

Unikatna konstrukcija čeličnog rama sa integrisanim sistemom niveliranja, dozvoljava jednostavno, brzo i precizno sklapanje. Nasuprot drvenim bilijarskim stolovima, Space-Frame ne zahteva ispravljanje nakon igre, jer se odupire uticaju temperature ili vlažnosti prostorije u kojoj se nalazi.

Tru-Roll Mono-bed Slate

Fusion stolovi dolaze sa 19mm visokom precizno sečenom prirodnom površinom u komadu, koja je već prekrivena čojom, a u kombinaciji sa kvalitetnim i rigidnim Space-Frame ramom, eliminiše sve probleme prilagođavanja koji nastaju sa uobičajenim trodelnim površinama.

Kontakt

Instagram feed

Pratite nas: @fusiontables